Ervaringen

 • Ik ben op Ibiza weer scherper en helderder gaan zien. Kwam vol energie en fris terug. Met nieuwe inzichten en plannen. We hebben als leiders van bedrijven volle agenda's met veel te weinig tijd voor zelfreflectie. Het is daarom fantastisch om 5 dagen lang te kunnen werken aan het vergroten van inzicht in jezelf.  Met aandacht voor lichaam en geest. Wat zijn je talenten, wat doe je ermee, waar krijg je energie van, wat motiveert je, en waardoor verlies je het, en hoe ga jij daar mee om? Je krijgt inzicht in het waarom. Samen met andere deelnemers, naar elkaar luisteren en helpen, in een veilige omgeving, onder begeleiding van ervaren executive coaches en trainers. En dit alles op een adembenemende plek, met elke ochtend yoga onder begeleiding van Ashley, stiltetochten, duiksafari.

  Eric van Eijndhoven CEO CONNEXXION
 • Inzperium was zo compleet dat een korte omschrijving lastig te geven is. Het ging eigenlijk alle kanten op: van binnen naar buiten, van hoofd naar hart, van business wise naar kinderlijk emotioneel, van dikke vriendschap binnen enkele dagen naar spirituele diepgang, van het lijf naar hoofd, van fantastisch eten naar heerlijke wijnen…..

  Mark Hassink Ondernemer en CEO Vrijborg
 • Elk levensdecenium schijnt gepaard te gaan met een ‘midlife crisis’.  Zo rond ons vijftigste zijn we redelijk in staat om de laatste 10-15 jaar van ons arbeidzame leven te overzien. Dit is een natuurlijk moment om de tussenbalans op te maken (zowel privé als zakelijk). Deze reis is daar een hele goeie aanzet toe.

  Toin Saris CEO Saris en partners
 • Ik zou al mijn zakelijke partners en andere ondernemers deze reis met 200 % aanbevelen. Ik heb zo veel nieuwe inzichten gekregen, veel meer rust in mijn hoofd. En ik gun hun ook deze fantastische spiegel.

  Olav Smits Ondernemer W.B STEEL
 • Voor mij heeft het mijn leven veranderd. Het heeft mij inzicht gegeven in de relatie tussen weten en voelen. Vooraf was dat al een aantal keer aangegeven en ik was ervan overtuigd dat ik wist hoe het zat. Inzperium heeft me leren voelen hoe het zit.

  Rudolf Dasbach Ondernemer en CEO AESON
 • Zinvol , inspirerend en verrijkend. Ik heb vele nieuwe inzichten op deze business retraite gekregen, waar ik nu mee aan de slag kan gaan.

  Jeannot Evers Raad van Bestuur BDO
 • Inzperium, geeft een rijk menselijk gevoel. Je gaat als een rijk mens weer naar huis. Elf mensen die elkaar (bijna) niet kenden durfden vijf dagen vrij en open te praten over hun leven en werken, hun pijn en verdriet. De wijze waarop er onbevooroordeeld met elkaar wordt gesproken over je leven en werken geeft je inzicht, moed en kracht. Zo af en toe moet je de tijd voor jezelf nemen om te kijken waar je staat en welke weg je verder wil gaat. Deze ‘reis’ geeft je inzicht in wie je nu bent en kracht om daarmee verder te werken. Als je mee gaat hoop ik dat het ook voor jou een life changing experience wordt.

  Bianca Gilessen Ondernemer AESON ASSEMBLAGE
 • Ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut, eigenlijk klopte alles. Met een erg goed gevoel krijg ik terug op deze fantastische reis. Ga zo door.

  Raymond Selier Ondernemer en CEO BRABAVAST
 • Bijtank-retraite voor een groeiend zelfbewustzijn van ondernemers Inzperium was voor mij een prachtige bezinningsreis! juiste investering in mezelf op het juiste moment.

  Rob Kohler DGA tandartspraktijk Tivoli
 • Mijn mooiste cadeau. Een volledige reset gemaakt. Inzperium business retraite op Ibiza was voor mij een hoogtepunt in mijn leven.

  Jan Dingemans Holla Advocaten
 • Door deze door Marc en zijn team perfect georganiseerde business retraite heb ik weer een stap kunnen maken in mijn ontwikkeling. Het gaf mij de aanzet tot het veranderen van patronen en heeft voor mij en mijn omgeving zichtbare positieve verandering gebracht. De professionele begeleiding in een inspirerende natuurlijke omgeving zijn fantastische pluspunten van deze retraite. De belangrijkste factor voor deze succesvolle reis was voor mij het gezelschap van deelnemers. De open manier waarop ondernemers- en levenservaringen werden gedeeld was ontzettend verrijkend. Het was een voorrecht om met die groep van mensen deze reis te maken.

  Marco Verhagen Managing Partner Joanknecht
 • Ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut, eigenlijk klopte alles. Het programma was zowel fysiek als mentaal verassend en uitdagend, (onbekende) mede cursisten werden zeer snel vertrouwenspersonen en sparringpartners. Met een erg goed gevoel krijg ik terug op deze fantastische inspirerende reis, temeer omdat ik ook ter plekke besloten heb om naast mijn huidige werk een nieuwe richting in te slaan. Life changing zou je gerust mogen zeggen. Het enige waar ik dus spijt van zou kunnen hebben is dat ik mijzelf niet eerder een dergelijke business retraite heb gegund !

  Ceo bouwsector
 • Inzperium business retreats heeft me veel dichter bij mijn gevoel en echte drijfveren gebracht. Waarom onderneem ik nu echt en hoe relateert mijn ondernemerschap zich tot waar het echt om draait in het leven. Het doordachte programma, uitstekende coaches en de unieke setting op Ibiza maakte dat ik me net als de andere ondernemers en topmanagers vanaf dag 1 kwetsbaar durfde op te stellen. Daardoor waren we in ‘no time’ bij de essentie. De daar op volgende dagen zijn we gaan verdiepen en verbreden. Ik ben verrijkt uit Ibiza teruggekomen en sta veel bewuster in mijn onderneming en in het leven!

  Ondernemer

Inzperium biedt een bijzondere omgeving waar ondernemers zichzelf kunnen herijken: van binnen naar buiten, van buiten naar binnen. Inzperium is een initiatief van ondernemers die uit ervaring weten in welke valkuilen een ondernemer kan lopen. Alle betrokkenen bij Inzperium (de coaches, de yoga instructeurs en zelfs de kok) zijn ondernemers en daardoor ademt Inzperium ondernemen.